Autopoetsbedrijf Rotterdam

Het autopoetsbedrijf nabij Rotterdam laat uw auto weer stralen

U bent op zoek naar een autopoetsbedrijf in Rotterdam of omstreken en dat treft: wij heten u namelijk van harte welkom bij Autobedrijf Lijn E. Zowel grote als kleine auto’s kunnen wij op zorgvuldige wijze poetsen en schoonmaken. Ook zeer exclusieve old-timers of sportwagens nemen wij onder handen. Wij kunnen eventueel zelfs op locatie werken en bieden een haal- en brengservice aan in de omgeving. Vraag ons gerust eens naar de mogelijkheden en prijzen.

Een duurzaam eindresultaat

Heeft u kleine krasjes of andere lakschade? Of zitten er vlekken in uw bekleding die u graag wilt laten weghalen? Dan is het zeker aan te raden om uw auto zo nu en dan compleet te laten reinigen door een professional. Het autopoetsbedrijf nabij Rotterdam kan onder andere uw lak polijsten en waxen. Hierdoor zullen kleine krasjes verdwijnen en is uw lak beschermd tegen diverse weersinvloeden. Ook uw interieur kunnen wij onder handen nemen en compleet reinigen, wij gebruiken hoogwaardige schoonmaakproducten waardoor u kunt rekenen op langdurige resultaten. Ook een geurbehandeling behoort tot de mogelijkheden!

Autopoetsbedrijf RotterdamAltijd een passend pakket

Kortom, een duurzaam eindresultaat staat bij ons centraal. Dankzij onze ervaren medewerkers en hoogwaardige apparatuur, zijn wij in staat om iedere auto weer te laten stralen. Kiest u voor het autopoetsbedrijf nabij Rotterdam, dan heeft u de keuze uit diverse pakketten. Dit is natuurlijk geheel afhankelijk van uw wensen. Neem gerust contact op om een afspraak te maken of loop eens bij ons binnen.

   Contact         Afspraak Maken