Autopoetsbedrijf Bergschenhoek

Maak kennis met ons autopoetsbedrijf te Bergschenhoek

Wilt u uw auto netjes onderhouden? Dan is ook het grondig reinigen van de binnen- en buitenkant een belangrijk onderdeel. Bespaar uzelf een hoop moeite en tijd en laat dit uitvoeren door ons professionele autopoetsbedrijf te Bergschenhoek! Wij staan dagelijks voor u klaar en bieden een uitstekende kwaliteit, een prachtig eindresultaat is gegarandeerd.

Een complete behandeling voor uw auto

Is uw lak wat dof geworden, heeft u lakschade of bijvoorbeeld vlekken in uw autobekleding? Dan is het aan te raden om uw auto te laten poetsen door een professioneel bedrijf. Kiest u voor het autopoetsbedrijf uit Bergschenhoek, dan weet u zeker dat uw auto na afloop weer straalt en fris ruikt! Wij maken geen gebruik van een wasstraat, maar doen alles met de hand of met hoogwaardige apparatuur. Zo weet u zeker dat er niets over het hoofd wordt gezien en uw auto compleet wordt gereinigd. Wij gaan zeer zorgvuldig en accuraat te werk en kunnen uw auto compleet behandelen. Zo kunnen we uw lak polijsten en waxen, waardoor kleine krasjes en dergelijke zullen verdwijnen. Maar ook nemen we uw interieur onder handen waarbij wij enkel hoogwaardige schoonmaakproducten gebruiken.

Autopoetsbedrijf BergschenhoekMaak een afspraak!

Het autopoetsbedrijf uit Bergschenhoek biedt diverse pakketten aan voor zowel grote als kleine auto’s. Ook met zeer exclusieve oldtimers of sportwagens kunt u bij ons terecht. U kunt ervoor kiezen om enkel de buitenkant te laten schoonmaken, maar u kunt ook kiezen voor het totaalpakket! Heeft u vragen over onze diensten of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact op, dan helpen wij u verder.

   Contact         Afspraak Maken