Autobedrijf Rotterdam

Het autobedrijf nabij Rotterdam biedt een uitstekende service

Maak kennis met Autobedrijf Lijn E! Wij zijn een autobedrijf nabij Rotterdam met een ruim aanbod van occasions. Wij verkopen ieder merk en iedere prijsklasse. Hierdoor is er voor iedere klant wel een passende auto te vinden. Kom dus gerust eens langs of maak een afspraak voor een proefrit! Hebben wij op dit moment geen passende auto voor u, dan kunt u ons ook inschakelen middels een zoekopdracht. Wij gaan dan actief voor u op zoek.

Koop een jonge, betrouwbare occasion

Wij zijn als autobedrijf nabij Rotterdam dus gespecialiseerd in de verkoop van occasions. Ons aanbod bestaat meestal uit auto’s van zo’n vijf tot vijftien jaar oud. Wij controleren deze altijd uitvoerig waardoor u zeker een veilige auto bij ons koopt. Daarnaast hanteren wij gunstige prijzen waarbij een nette service centraal staat. Uiteraard kunnen wij de auto afleveren met een nieuwe APK.

Autobedrijf RotterdamOok worden wij regelmatig gevraagd om auto’s naar het buitenland te exporteren. Exporteren vanuit Nederland kan namelijk vaak gunstig zijn! Wij helpen u hier graag bij en kunnen onder andere de groene kaart en twee witte export platen regelen. Dankzij onze kennis en ervaring weet u zeker dat u niets over het hoofd ziet en kunt u rekenen op professioneel advies.

Naast de in- en verkoop van auto’s, houden wij ons ook bezig met het grondig reinigen van auto’s. Wij zorgen voor een duurzaam eindresultaat en een auto die weer glanst en fris ruikt. Het leveren van kwaliteit staat hierbij centraal. Daarnaast is het mogelijk om uw auto door ons te laten polijsten! U kunt hiervoor een afspraak maken via onze website, of neem contact op met ons autobedrijf nabij Rotterdam.

   Contact         Afspraak Maken