Autobedrijf Bergschenhoek

Het autobedrijf in Bergschenhoek verkoopt betrouwbare occasions

U bent op zoek naar een autobedrijf in Bergschenhoek en zodoende bent u bij Autobedrijf Lijn E terecht gekomen. Wij houden ons voornamelijk bezig met de in- en verkoop van auto’s in allerlei prijsklassen. Daarnaast kunnen wij uw auto op professionele wijze schoonmaken en poetsen. U kunt er voor kiezen om uw auto zowel aan de buiten- als binnenkant grondig te laten reinigen en polijsten behoort ook tot de mogelijkheden.

U vindt bij ons ieder merk

Bij ons autobedrijf in Bergschenhoek treft u een ruim aanbod van occasions tussen de vijf en vijftien jaar uit. Wij verkopen ieder merk en leveren zeer nette auto’s tegen eerlijke prijzen. Het aanbod bestaat voornamelijk uit kleinere, zuinige auto’s of gezinswagens. Zo nu en dan hebben wij ook een leuke sportwagen in onze garage staan! Wij nodigen u dus van harte uit om eens een kijkje te komen kijken. Koopt u uw auto bij ons, dan weet u zeker dat de auto in goede technische staat is. Wij kunnen auto leveren met diverse afleverpakketten, waaronder een nieuwe APK.

Autobedrijf BergschenhoekZoekopdracht

Hebben wij onverhoopt geen passende auto voor u staan? Geen probleem, u kunt bij ons ook een zoekopdracht plaatsen. Via onze website kunt u uw wensen betreffende automerk, budget en overige informatie doorgeven. Vervolgens gaan wij actief voor u op zoek naar een auto! Heeft u vragen over ons autobedrijf in Bergschenhoek of wilt u een afspraak maken voor een proefrit? Neem dan direct contact met ons op en wij regelen het voor u.

   Contact         Afspraak Maken