Auto schoonmaken Rotterdam

Auto schoonmaken in Rotterdam

U bent op zoek naar mogelijkheden om uw auto te laten schoonmaken in Rotterdam en zodoende bent u terecht gekomen bij Autobedrijf Lijn E. U hoeft niet verder te zoeken, wij zijn namelijk gespecialiseerd in het professioneel schoonmaken en reinigen van uw auto. Ieder automerk is bij ons van harte welkom en ook met old-timers of sportauto’s kunnen wij uitstekend uit de voeten.

Diverse mogelijkheden

Wij bieden diverse programma’s aan betreffende het reinigen van uw auto. Zo kunnen we de buiten- of binnenkant van uw auto reinigen, maar ook kunt u kiezen voor een totaalpakket. U betaalt altijd een vaste, lage prijs. Heeft uw lak onverhoopt beschadigingen opgelopen of is er sprake van krasjes? Dan kunnen wij uw auto ook polijsten. Aansluitend brengen wij een waslaag aan waardoor uw lak beschermd is tegen weersinvloeden. Hierdoor heeft u nog lang profijt van het duurzame eindresultaat. Ook de binnenkant van uw auto wordt niet overgeslagen. Zo kunnen wij uw bekleding grondig reinigen waardoor deze er weer als nieuw uit komt te zien. Zelfs de diepste vlekken kunnen wij verwijderen!

Auto schoonmaken RotterdamWij staan u graag te woord

Wilt u uw auto laten schoonmaken in Rotterdam? Dan bent u van harte welkom bij Autobedrijf Lijn E. Maak een afspraak door ons te bellen of laat uw gegevens achter via het contactformulier. Heeft u een vraag over onze werkwijze of wilt u meer weten? Ook dan staan wij u graag te woord, bel ons dus gerust.

   Contact         Afspraak Maken