Auto poetsen Rotterdam

Uw auto laten poetsen nabij Rotterdam

U bent op zoek naar mogelijkheden om uw auto te poetsen in Rotterdam? Maak dan kennis met de expertise van Autobedrijf Lijn E. Wij kunnen uw auto professioneel poetsen en er weer als nieuw uit laten zien! Ook het polijsten van uw auto behoort tot de mogelijkheden. Kleine krasjes en beschadigingen zullen hierdoor een stuk minder zichtbaar zijn of helemaal verdwijnen. Wij zorgen ervoor dat uw auto zijn oorspronkelijke glans en gladheid weer terugkrijgt.

Wij nemen uw gehele auto onder handen

Regelmatig zien wij dat autostoelen erg vies zijn of vlekken hebben. Wij kunnen uw bekleding weer als nieuw laten lijken middels professionele reinigingsmiddelen. Ook beschikken wij over een extractiemachine die het vuil uit de bekleding trekt, zodat zelfs diepe vlekken verdwijnen. Maar ook de buitenkant van uw auto slaan we niet over. Wat denkt u bijvoorbeeld van uw velgen? Deze zijn vaak erg vervuild en deze aanslag is niet te verwijderen met normale autoshampoo. Daarom gebruiken wij hiervoor speciale velgenreiniger waardoor u weer een tijd geen omkijken heeft naar het onderhoud van uw velgen. Kortom, wij zien niets over het hoofd bij het poetsen van uw auto te Rotterdam!

Auto poetsen RotterdamWilt u uw auto laten poetsen in Rotterdam? Neem dan direct contact met ons op om een afspraak te maken, dan zorgen wij ervoor dat wij onze tijd voor u vrijmaken! Onze medewerkers dragen er de grootste zorg voor dat uw auto er weer prachtig uitziet en dat u langdurig plezier heeft van het eindresultaat.

   Contact         Afspraak Maken